Retouren

Voorwaarden Ruilen en retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop dan is dit geen probleem bij Heuker-handel.nl  Het is mogelijk om het bestelde artikel of artikelen die u heeft ontvangen te retourneren mits zij voldoen aan een aantal voorwaarden. 

Om  uw retour correct en snel te verwerken vragen wij u om de onderstaande handelingen te volgen:

Bedenktermijn
Als klant van Heuker-handel.nl  heeft u een bedenktermijn van 14 dagen. De bedenktermijn van 14 dagen gaat in vanaf het moment dat u uw bestelling compleet heeft ontvangen. In deze bedenktermijn heeft u het recht om zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen het door u bestelde product terug te sturen. Desondanks stellen wij het zeer op prijs als u de reden van retourneren aan ons door wilt geven zodat wij onze service en/of producten kunnen verbeteren.

2. Voordat u het product terugstuurt.
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen met reden het product te retourneren. Om de bestelde items te retourneren, moet u ons éérst schriftelijk op de hoogte brengen (bijv. per post of E-mail). U krijgt een bevestiging voor ontvangst.  Uw retouraanvraag is geldig als deze binnen de termijn van 14 dagen aan ons is verzonden. De retourtermijn waarbinnen het product bij ons ontvangen moet zijn bedraagt vanaf het moment van kenbaar maken van de retouraanvraag 14 dagen.

3. Je online bestelling retourneren bij onze winkel                   Bij je bestelling ontvang je een kassabon. Neem deze, samen met de artikelen die je wilt  retourneren mee naar onze winkel. Wij  staan dan  klaar om je te helpen.

4.  Retour sturen

– Retouren moeten met alle geleverde toebehoren en ( indien mogelijk ) in originele staat en verpakking worden verzonden met  kopij  schriftelijke formulier retourzending.

Wanneer wij zien dat het product meer dan alleen bekeken en beoordeeld is, oftewel intensief gebruikt is, word voor gebruikte en/of beschadigde producten worden kosten in rekening gebracht.

Zijn er kosten aan verbonden aan het retourneren van mijn bestelling?
Ja, de retourkosten die u maakt voor het terugsturen van uw bestelling komen voor uw rekening!!

Kan ik een artikel meteen mee retour geven aan de bezorger?
Dit is helaas niet mogelijk.

Hoe en wanneer krijg ik mijn geld terug?
Zodra wij uw retour hebben ontvangen op ons retouradres zullen wij deze in behandeling nemen. Vervolgens zal binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour zending een terugbetaling plaatsvinden inclusief (-eventuele ) afleverkosten (retourkosten zijn voor eigen rekening). U dient ons ook uw IBAN code per E-mail naar ons te sturen voor de terugbetaling. In België en Duitsland de IBAN en BIC code.

Ruilen
In de webshop is het helaas niet mogelijk om een artikel te ruilen voor een ander artikel. Wanneer een artikel voor iets andere geruild moet worden dient u opnieuw een bestelling te plaatsen in onze webshop.

Wettelijke garantie
Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Bewijs
Het risico, dus ook de bewijslast, voor terugsturen ligt bij u, de consument.  Vooral bij duurdere producten raden wij aan om deze aangetekend of met een verzekerservice te versturen.

Voor vragen  of opmerkingen  Dhr. P. Heuker  06-55575629

Formulier uitprinten en voegen bij uw retourzending.